Menukort

Her kan du gå på opdagelse i vores store og varierede menukort, som rummer muligheder for alle. Her finder du de saftige burgere, velsmagende salater, klassiske sandwich og mange flere muligheder for take away.

Se vores store menukort

Alle har deres præferencer, når det kommer til take away, og hos Sunset Boulevard vil vi gerne undgå, at medlemmer af dit selskab går forgæves. Derfor har vi noget for enhver smag, og der er naturligvis også muligheder for de mindste i selskabet i form af lækre børnemenuer.

Vi vil gerne gøre vores for at passe på miljøet og klimaet, og derfor indeholder vores børnemenuer ikke legetøj. Vi tror på, og vores erfaring fortæller os, at maden taler for sig selv.

Vores menukort bliver løbende opdateret med spændende nyheder. Vi tager gerne imod inputs fra vores kunder, så tøv ikke med at fortælle os, hvis der er noget, som du gerne ser på vores menukort i fremtiden.

Vi er placeret over hele landet, hvor vi glæder os til at byde dig, og dine venner, familie eller andre, velkommen. Du kan enten bestille i vores restauranter, hvorefter vores dygtige medarbejdere hurtigst muligt vil have din mad klar, eller du kan foretage din bestilling online, hvorefter din mad er klar til afhentning på det aftalte tidspunkt. 

Du er velkommen til at nyde maden i en af vores hyggelige restauranter eller tage den med som take away. Den mad, som vi serverer hos Sunset Boulevard, er kendetegnet ved den gode smag og de friske råvarer, som vi anvender i vores køkken. Selvom det går hurtigt hos Sunset Boulevard, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af råvarerne eller den gode smag, som kendetegner vores take away.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores restauranter eller behandle din ordre, så du kan nyde maden der, hvor det passer dig.

Sunset Boulevard - Mobile App

Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort den endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.